08 September 2011

My 20th day of confinement

Pagi ni mau pergi klinik ambil darah check jaundice budak tocik.My sis in law yang hantar..bila la jaundice ni nak berakhir...bacaan latest 3 days ago was 160.then dah hantar dah urine to test fungsi hati bagai...tapi yang tak bestnya,diorang kata result lagi sebulan..hamboi!!lamanya lagi...

Ok quick update je..have a great thursday people!!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 comments:

Sz said...

jap je dah hampir 3 weeks ya..
lip amik maternity leave 2 or 3 months?

ajumohit said...

Anak Akak yg no 2 tu sebulan jgk kuningnya. Better check mcm tu sbb itu semua bkait dgn hati kan...mg baby cpt sihat, tido lena tu hihi

Nieza Ishak said...

selamat hari raya lip ..;0

gee ryder said...

semoga baby cepat sembuh!

el said...

lambat lak aku nk wish kt hang
congrat2..dah 20th day eh..cepat sggh...

tu dia abg naik pangkat dpt mainan bykkk bertuah abg..hehehehe tuk adik xde ke bang :)

lama gak jaudis adik
hang x wat ape2 kt kat dia
dulu anak2 pun semuanya jaudis..tp kejap jek..aku bg mkn air aggur merah, susu kambing skit, then mandi ngan air kucai...alhamdulilah cepatnya turun jaundis dia..tp masing2 baby ada yg menjadi...cubalah

Marsha~ said...

suka kan ade baby kecik.. boleh gomol... geram tengok

yaya+frdz+auf said...

comel je abang dgn adik. hehe

aLyNnZ said...

istighfar sama mcm anak alynn si danish..masa g cucuk sebulan danish still ada jaundis tapi dlm keadaan yg x membimbangkan..tapi still risau gak kan..alynn darah 0..Awak? doktor dah pesan supaya berhati2 if pregnant kali ke 2..

Miss Viviana said...

Both are so cute.Esp emill..mesti dia happy dpt adik baru kan.. :)be a good brother ya syg.miss youu..!mmuahhh!

MY BUDDIES

MY STORIES