26 September 2011

My 38th day of confinement

Harini adalah hari ke 38 berpantang.Pagi tadi I dah start mandi air sejuk,no more warm water okeh.Tapi takut-takut pulak nak cuci rambut guna air sejuk paip tu.Petang kang lah I try.U all start mandi guna air sejuk bila?lepas abis pantang?

Seronoknya nak abis dah pantang.Tapi still xboleh terus angkat benda-benda beratkan.Slowly la kan.ok la have a great monday friends.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

ajumohit said...

Better pas 44 hari baru mandi air sejuk lip, bukan apa risau sejuk badan Dan menggigil, itu kalau akakla... Tp klu lip rasa ok takpela... Sedapnya istiqfar tido

anisalya said...

time Azfar je mandi air suam lama sikit. segan dgn air sejuk. tp yg dua org tu, dlm pantang pun dah started belaja2 mandi air sejuk. dah tak lama lagi dah nak habis pantang kan?

fiza said...

Ha'ah lah. Stuju ngan aju. I dulu pon lepas 44 hari baru mandi air sejuk.

Montel nya baby, geram tgk ☺☺

LIP (^_^) said...

To ajumohit:cuaca panas sikit time mandi semlm kak :)

To anisalya:lagi 5 hari:)

To fiza:td pun I mandi air suam semula

gee ryder said...

i dulu time aqeel lps pantang baru mandi air sejuk tapi time afeef pantang tak abis lagi dah mandi dah air sejuk ehehe...tapi dah dkt2 nak habisla

MY BUDDIES

MY STORIES