21 October 2011

2 months old Istiqhfar

He is 2 months old already.alhamdulilah.semalam timbang beratnya sudah 5.52kg.Time lahir 2.73kg.good boy!!dah pandai dah gelak sikit-sikit bila diagah.I cuti sampai ujung tahun..dulu waktu abang emill,skrg dah kena hantar umah org bila cukup je 60hari sebab I pun start kerja.Seronok dapat duduk rumah jaga dua beradik ni..

Last two days was my birthday.Syukur masih bernafas dan dikurniakan dua orang putera pada usia begini. :) Terima kasih buat mak yang bertarung nyawa dan melahirkan daku seberat 2.89kg pada 10.53pm 31 tahun yang lalu..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

Marsha~ said...

bestnyeeeeeeeeee ade baby kecik... tp betul ke 7 hari tak cium dia sbb ada selsema??? lamanye u selsema beb???

yaya+frdz+auf said...

happy belated birthday wak. hope happy dengan 3 org putera keliling u. hehehe. (temasukle bapaknya kan. huhu):P

mak encik | SZ said...

happy belated bday lip! siap details tu igt lagi brape berat ek? rasanya dolu2 tulis berat "lbs" ...

ajumohit said...

Ohhh lip tua setahun Dari Aju hihihi, eppi belated besday lip, smg pjg umur n murah rzki ye!!! Geram tgk rmbut Emil, sedapnya istiqhFar tido ;)

LIP (^_^) said...

To marsha:mmg betul dear I selsema lama n xkiss pipi dia

To yaya:tq yaya

To sz:hehehe,I tgk kt surat beranak,ada my weight in kg n waktu lahir

To aju:ok must stop calling u kak ju.hehehe

el said...

wahh dah boleh jln2 dah skarang hang nok...adik emill pun dah besar..
hepi belated besday..smoga yg terbaik tuk kamoo yeahhhh

anisalya said...

dah besar dah baby comel ni. abang dia mesti sayang dia kan?

.:fyzz:. said...

Happy belated day to mommy ..hope ur life bertambh happy ngan kelahiran bby baru n emil..

MY BUDDIES

MY STORIES