02 October 2011

Emill was away for the 1st time

Semalam Emill followed his wan to kl then they slept at my sis' house at putrajaya.Kemain happy dia.Above gambar2 Emill yang my sis sent to me sepanjang dibawah jagaan my mak n sis.

Tapi kan babahnye kemain sedih malam tadi.Kemain moody dia anak takde..hahahahah...
(Banyak kali nye guna word 'kemain')

Malam tu ada gak Emill bangun panggil mamanye menurut cerita my mak.tapi then dia ok sambung tidur semula.

Pagi tadi Emill sampai je terus babah dukung Emill and now diorang tengah spend time together kat kampung.I duk umah la menghabiskan sisa-sisa berpantang hari yang ke 44.Macam hero dah ni xpakai socks lagi..tapi bila rasa sejuk je,mengelupor cari socks..muhahahahah..

Happy sunday people!!!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 comments:

ajumohit said...

Okla emil ngam ngan wan Dan auntienya...

NURUL JAMIAN said...

suka tgk rambut emill

Anonymous said...

Sesekali kena lah belajar berpisah dengan mama dan babah ...nanti senang kalau nak pergi mana-mana Emill boleh tinggal rumah jaga mak wan.

~ As ~ said...

klau tak pakai sock rasa mencucuk kan sejuknya...selamat menghabiskan pntang ye babe..

~ As ~ said...

*hugs to & baby....

yaya+frdz+auf said...

cantiknya kasut emill. suke!

gee ryder said...

emill dah big boy...dah boleh berdikari hehe

cik Mass said...

woahh...dah lepas pantang ye??! congrats beb! si Damieya baru je masuk hari ke 27 hari ni...cian dia, asek kembung pewot jer! Aunty Maslija laa yg duk mandikan dia bergilir2 ngan Uwan Ongah eh...

p/s: kekadang tgk pic si Istiqhfar ada iras2 si Damieya laks..

MY BUDDIES

MY STORIES