28 October 2011

Gambar tido

Suka sangat amik gambar anak-anak tengah tidur.Malam tadi saje-saje la snap gambar Istiqhfar tidur (gambar sebelah kiri ni Istiqhfar),then teringat plak Emill ada gambar serupa macam Istiqhfar tidur (gambar sebelah kanan adalah Emill).Tapi waktu ni Emill dah 7 bulan gitu,Istiqhfar plak sekarang baru 68hari :).

Bila tunjuk gambar tidur dia ni kat Emill,kemain suka dia tengok dia tidur ngan teddy bear.Sebab aritu dia ada request nak teddy bear lepas tengok anak my cousin (Syamill) tidur ngan teddy bear..hikhikk...Sekarang apa je yang dia tengok dalam tv pun dia nak.Haritu dia tetiba baring sambil kunyah kuih.Hamboi!! Bila kena tegur dia jawab "abang nak macam tv maa.." Ntah cerita apa dia tengok orang makan sambil baring...ha,sekarang dia pandai gelarkan diri abang dah... :)

Kenkadang serupa,kenkadang lain rupa Emill and Istiqhfar ni.Tapi dah adik beradik mesti ada iras ek.. :)

I masih cuti-cuti malaysia lagi tapi dalam rumah je..jaga kedua-dua orang anak ni. :)

Ok.perasan tak setiap paragraph ada senyuman :)..motif? :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

Raisah @ echah said...

sangat serupa...so cute!

.:fyzz:. said...

alahai..emil n adik..muka seiras la..maksud fyzz air muka sama ja...yer la nama pun siblings kan...

mummy_adam said...

sama lah.. comel :)

MY BUDDIES

MY STORIES