18 October 2011

Sedih

Selsema
Sedih sebab sudah 7 hari tak cium budak tocik ni sebab I selsema.Abang Emill pun selsema.Harini pun macam tak ada ura-ura nak hilang lagi selsema ni...sedihnya tak dapat kiss my baby.

Sleepless
Sudah beberapa malam Istiqhfar tidur lewat.Dia menguap tapi bila dah terlelap dia asik terperanjat and open his eyes back.huwaaa...last night he slept around 3 something.The night before sharp at 4am.tapi alhamdulilah dia tak nangis, just cry when I put him down je.Bila siang dia keletihan tidur.Cepatlah switch back to a normal sleeping routine dik..

Ok happy Tuesday friends..I dah mulakan my usual daily routine dah..wink!wink!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hai Lip.. assalamualaikum..

Baby asik terperanjat je ya.. cuba bedung.. maybe dia akan lebih selesa sikit, tido pun akan lena.

YAYA AZURA said...

comelnya baby..tahniah ye dah dapat 2nd baby..mmg sedih time selsema..pernah jugak rasa macamnie..tak leh nak peluk cium anak..huhu

.:fyzz:. said...

iya ke lip..laaa kalau saya kan..sya kiss gak..tp skit2 ja..lama selsema..dh 7 hari ya..moga2 cepat sembuh..take care..

anisalya said...

kejap2 je tu. nnt balik normal la waktu tidurnya tu. sabar ye lip.

MY BUDDIES

MY STORIES