21 November 2011

Istiqhfar's outing day

Salam.Yesterday we went to shop Istiqhfar's stuff.yeah!Dah besar sikit,so dah boleh melaram pakai jeans dah budak tocik ni.Kami gi makan kat The Garden dulu then baru meneruskan misi mencari keperluan tuk Istiqhfar.Abang Emill didn't follow us sebab biasanya hujung minggu dia teman wan pergi kenduri.owh sedap jugak bagi I makanan kat The Garden. Deco kedai pun menarik..My husband order lavender tea(pic no 3 tu),I terlupa lak nak rasa,sekarang baru terkenang.Tapi I makan cepat-cepat sebab Istiqhfar dah start rengek-rengek.Terus dekat situ bf dia.Overall it was a fun day.
Itu je.Daaaa..happy Monday to u guys.


-lip-

5 comments:

ajumohit said...

tomeinya istiqhfar tu....kuar jenjalan tanpa abang emill ye, heheheh dpt menikmati mknan hehehe

Raisah @ echah said...

waaah sedapnyer..... emill tak nangis nak folo ke?

EllyEllies said...

sedapnyee..kat restoran ape ni

gee ryder said...

wah dah ronda shopping mall yer...
badan istiqhfar macam afeef jer masa baby

LIP (^_^) said...

To aju: tu la emill xfollow..sian dia

To ecah:dia xtau kami kuar sbb dia dh kuar dulu

Toelly:kat garden elly...

To gee:sama ye gee.. :).

MY BUDDIES

MY STORIES