13 November 2011

Lasak

Memang tak dapat disangkal anak lelaki memang lasak.Yela bakal pemimpin dan pelindung la katakan...heheheh

Hari Jumaat kami balik kampung babah Irtzaz sekejap.Sebelum tu singgah office babah.Gambar no 1 tu gambar I and Emill kat dalam surau office sementara tunggu babah jumpa kawan dia.Kami team oren!!!Gambar no 2 pulak Emill yang tengah merengek nak poopoo. Time tu la dia nak poopoo pulak.

Time nak balik tu Emill berlari-lari dan terlanggar meja.Nasib baik kena bawah mata meja tu,if kat bijik mata how?Kat gambar no 3 tu boleh nampak bengkak bawah mata dia..

Ish lasak lasak....boys will always be boys kannnnn...

5 comments:

ajumohit said...

Hehehe tggu istiqhfar besar plak ye lip

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Boboy kena la lasak2..Kalau tak lasak... tak macho la kan Emil kan? ;)

yaya+frdz+auf said...

mmg pon lip. Auf ni tak padan badan kecik cenonit. tapi lasakkk semacam. Kalau pergi shopping berpeluh jugaklah ai ni ha. hehehe

UmmiUmmar said...

aah...bakal pelindung..anak lelaki ni kang nak jadi imam kita gak kan..;)

Anonymous said...

Jaga anak ni jangan leka dan janagan anggap anak tu dah pandai ...sampai bila-bila pun kita kena jaga even dia dah besar panjang....masih perlukan panduan....

MY BUDDIES

MY STORIES