06 December 2011

The 11th boy

My adik ipar baru sahaja mendapat anak lelaki ke 3 merangkap cucu lelaki ke 11.Belum ada rezeki cucu perempuan lagi :) Baby belum ada nama lagi.Kami pun suspen tunggu kelahirannya sebab my biras memang tak tau jantina anak waktu pregnant.

Ok baby,welcome to this world and join your abang2's club...otomen,ben10,boboboi (padahal kat umah takde tgk cerita2 ni tapi tau pulak dia pasal kartun2 ni)
Nampak dah besar Istiqhfar compared to his newborn cousin..(Eh apa merepek tentula dia lagi besar :p)

7 comments:

el said...

hang kena laju2 ni..nak dptkan bby gel hehehe..rmi tul cucu laki nok

LIP (^_^) said...

Ish..tu la pasal kena laju2..erk!! Hehe

hamzah ian said...

otromennnn

anisalya said...

rezeki. laki ke perempuan ttp rezeki. tp dlm hati tu kalau blh nk jgk tmn srg kan?

mak encik | SZ said...

senang nnt atuk nenek kerah cucu2 buat keje berat!

sama la ngan cucu2 belah kami + mertua...mmg geng boboi ramai!

Marsha~ said...

Huh?, 11 cucu dan semuanya lelaki??? Perghhhh dapat bayangkan kalau semua berkumpul time raya... Pecah rumah nenek.. Akekekekekeke... Ni kalau ade lahir satu girl pasni, harus kena buli... Hehehehe

LIP (^_^) said...

To hamzah ian:otromen tiruan je

To anisalya:rezeki..alhamdulilah

To sz:kalau kenduri sok senangla,jgn ada yg curi tulang udahla :)

To marsha:harusla yg pompan tu kena buat air tuk abg2 besar nanti!!

MY BUDDIES

MY STORIES