30 December 2011

It's all about Emill!!

On last Wednesday..we brought Emill jalan2.Saje nak buat birthday boy happy.Memula bawak gi makan dulu.Emill makan mee sup tu and we ordered a slice of cake..memang ummmppphh cake tu.We sang the birthday song for Emill tapi dia tak nak ngaku tu kek dia.Sebab kek tu kecik hokey..Dia asyik kata tu kek babah...Tapi babah suapkan jugak Emill...Lepas makan,gi bawak Emill main-main then shopping2 sikit...Enjoyable day walaupun sekarang kena betul-betul perhatikan mana dia pergi..Setahun lepas boleh lagi kawal dia..Ni la buktinya anak mama dah besar..:) Istiqhfar okey je jalan-jalan..tak banyak ragam pun dia asalkan perut kenyang... :)

1 comment:

ajumohit said...

emil dah besar ye, moga jadi anak soleh dan tolong mummy jaga adik tau ehhehe

MY BUDDIES

MY STORIES