23 April 2012

that floating thing

felt like my heart dropping (gugur jantung) bila buka pintu bilik nampak benda alah ni at the ceiling...owh mine..it was emill's balloon.he just came back from bersuka ria with my hubby's family side that time.bawak balik balloon ni.Last week he went to a zoo with them.semalam pulak outing with my mom.balik tu pulak pergi rumah his ex babysitter.ada ke term bekas babysitter? wah busy sungguh my bujang sulung ni..boleh keluar without mama and babah dah.tapi sungguh memang terkejut tengok boiboboi ni (betul ke?).naik bulu roma....abang emill...abang emill....patutlah dia berlari ke dapur n hugged my leg..rerupanya dia dah terlepaskan balloon ni ke ceiling..kemudian dia sendiri yang takut :-)

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Hahaha... dah mcm hantu penanggal plak ye Lip, terawang2 kat udara.

Eh I tod that day u punya blog mcm kena hack tau!. Sbb dari gaya entry u pd masa tu mcm bukan u yg publish. Betul ke? Sampai takut I nak tinggalkan komen masa tu.

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

gee ryder said...

hahaha takut ke??

LIP (^_^) said...

to sam: a ah la aritu sbb diorg tau email add blog ni sbb i terpost add tu in my previous entry...now dh ok :-) ish mmg naik bulu roma sbb terkejut tgk venda alah ni

to sherwieyna: okies dear

to gee: takut sikit tp kena ka tunjuk berani dpn emill tu...hihi

MY BUDDIES

MY STORIES