18 May 2012

happy teacher's day




emill's first time celebrating his teachers for teacher's day.His school had a potluck so we decided to buy this cake....i totally forgot to buy presents for his teachers..ye la it's good to teach our kids to show respect to their teachers... :-) happy teacher's day to all educators out there...

Sent from Samsung tablet

13 May 2012

happy mom's day



happy mom's day to all wanita-wanita cantik yang membaca blog mama abang emill and adik ni...abang emill n adik love u all...mwahhh....



09 May 2012

you are always on my mind...

usually only manage to pump 9oz per day...tapi so far alhamdulilah...enough for istiqhfar's supply.yes my heroes u are always on my mind.. wink wink!!!!




07 May 2012

istiqhfar is 8 months old



salam.istiqhfar sudah pun masuk 8 bulan sekarang...belum tumbuh gigi n belum crawling lagi..just shuffling tp laju... :-)
sekarang masih lagi mkn bubur nasi yg i blend.bubur tu i campur sayur bayam or carrot or potato or pumpkin...suka dia makan.and proud with myself as im still breastfeeding him exclusively...yayy!!!! *tepukbahusendiri5kali*

Alhamdulilah tuk istiqhfar semua jenis vaksin yg optional pun kami bg dia..membesar dengan sihat n riang ye my hero.abang emill pulak macam biasa gi sekolah.i pulak jemput dia lewat petang, mmg sedih bila dia tanya mama nape lambat sambil senyum..what to do..kerja mesti kerja kan...

ahhhhhh seronok dapat spend my last weekend with my heroes ni...harini kerja pun rasa rindu sangat kat budak duorang tu..hihih  




Sent from Samsung tablet

MY BUDDIES

MY STORIES